Και η φαντασία;

By Insomniac - 10/07/2016



Η φαντασία του πλήθους βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας. Υπνωτισμένοι οι κάτοικοι-χρήστες των μεγαλουπόλεων, πεθαίνουν καθημερινά από υπερβολική δόση άχρηστης πληροφορίας. 

(τουν τουν) Ανακοίνωση για απεργία στο μετρό, νέον ταμπέλα "καφές και τυρόπιτα 2 ευρώ", ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΡΓΑ, τρελαμένα φανάρια, 50% εκπτώσεις στις βιτρίνες, φυλλάδια για δωρεάν επίσκεψη στο νέο spa, "κυρία κυρία, θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα μας κολόνια". Μια ασταμάτητη φασαρία που σαν ορμητικός χείμαρρος κουβαλάει και φράζει με κάθε είδους σκουπίδια και την τελευταία τρύπα δημιουργικής διαφυγής.

Όμως, όλα αυτά που χτίσαμε διαβάζοντας για χρόνια Ρόουλινγκ και Τόλκιν εξακολουθούν να υπάρχουν μέσα μας. Λίγη συγκέντρωση αρκεί για να θυμηθείς πόσο εύκολο είναι να δημιουργείς εικόνες. Να βλέπεις, να ακούς, να μυρίζεις, μια κούπα αχνιστό καφέ που χύνεται στο χιόνι, το βέλος που σκίζει τον αέρα πριν καρφωθεί στο στόχο, μια κιθάρα που σπάει σε κομμάτια πέφτοντας από ψηλά, τη φωτιά που χορεύει μέσα στο τζάκι, το γέλιο του κλόουν, όταν  μετά από χρόνια τον καλούν σε ένα ακόμα παιδικό πάρτι.




  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια