Οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν

By Insomniac - 12/16/2015



Οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν. Δεν είναι θέμα ψυχαναγκασμού. 

Το επιτάσσουν οι κανόνες διατήρησης της ισορροπίας. 
Οι κύκλοι ακόμα και όταν αυτοί σπάνε πρέπει να κλείνουν.

Όταν ένας κύκλος σπάσει, πρέπει προσεκτικά να πιάσεις τη μια του άκρη και να την επισκευάσεις. Η διαδικασία συλλογής των θραυσμάτων και η τοποθέτηση τους στη σωστή θέση, είναι σα να προσπαθείς να λύσεις ένα παζλ, χωρίς να έχεις δει την αρχική εικόνα. 

Δεν υπάρχουν ακριβείς οδηγίες, μόνο κάποια μοτίβα συμπεριφοράς, των οποίων η επιτυχία είναι αμφίβολη. Πρέπει να βρεις το τρόπο και να φέρεις είς πέρας την αποστολή.

Προσεκτικά! Τα κομμάτια είναι εύθραστα και απ' τη γυμνή άκρη περνά ακόμα ρεύμα. Μια παλιά συνταγή λέει: 2 κουταλιές της σούπας χρόνο, 34 κ 1/2 κούπες αλκοόλ και, 20 πόντους μονωτική ταινία.

Όταν η άκρη είναι πραγματικά έτοιμη, θα νιώσεις τη λεπτή γραμμή να ξαναγίνεται ελαστική. Είναι το σημάδι για το ξεκίνημα της διαδρομής. Η άκρη, θα γίνει ο πιστός σου ακόλουθος, στο ταξίδι της ολοκλήρωσης. 

Μια περιπέτεια της οποίας ο προορισμός δε γίνεται αντιληπτός, παρά μόνο όταν τον αντικρίσεις -μια σκέψη, ένας τόπος, ένα άρωμα, μια στιγμή.

Την κουβαλάς μαζί σου, μέχρι να μην είναι πια άκρη, αλλά να γίνει ένα από τα άπειρα σημεία ενός κύκλου και να χαθεί μέσα σ' αυτόν. Μπορεί να μην είναι ομοιόμορφος, είναι όμως ολοκληρωμένος.

Οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν.



Στον D.



  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια