ΣΚΑΪ και Αντικειμενική Ενημέρωση

By Insomniac - 7/10/2015




Η ΕΣΗΕΑ αποφασίζει κατά πλειοψήφία να ασκηθούν πειθαρικές διώξεις, για μεροληπτική στάση, στους δημοσιογράφους Γιάννη Πρετεντέρη, Όλγα Τρέμη, Μαρία Σαράφογλου, Μανώλη Καψή, Σταμάτη Μαλέλη, Νίκο Κονιτόπουλο, Άρη Πορτοσάλτε, Δημήτρη Οικονόμου, Μαρία Χούκλη.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, διενεργεί έρευνα για παραβίαση της εκλογικής νομθεσίας από τηλεοπτικούς σταθμούς και άλλα ΜΜΕ, ενώ δεν αποκλείεται η έρευνα να επεκταθεί και εις βάρος του ΕΣΡ και συγκεκριμένα να διερευνηθεί αν έχει υπάρξει παράβαση καθήκοντος από τα μέλη του.

Μέσα σε αυτό το χαμούλη, ο αγαπημένος μας ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρεται σε "εντεινόμενες απόπειρες τρομοκράτησης των φορέων της ενημέρωσης και των λειτουργών της από αυτοανακηρυγμένους φορείς ανάδειξης της μοναδικής αλήθειας". Επίσης προσθέτει "το Συμβούλιο της Ευρώπης που είναι ο εγγυητής της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (και ειδικότερα του άρθρου 10 για την Ελευθερία του Τύπου),θα είναι ο πρώτος μας σταθμός".

Ας θυμηθούμε όμως κάποιες στιγμές "έγκυρης" και "αντικειμενικής" ενημέρωσης, τις οποίες μας έχει προσφέρει το κανάλι της καρδιάς μας.



Ο Killah P και το ποδόσφαιρο



To βράδυ που ο Ρουπακιάς, έσφαξε τον Killah, το κανάλι της σοβαρής Χρυσής Αυγής και του Μπαλτάκου, μας έλεγε ότι ολα ξεκίνησαν από ένα καυγά για τη μπάλα. Ήταν η νύχτα που το hashtag #skai_xeftiles, πήρε φωτιά.



Η σοβαρή Χρυσή Αυγή




Όταν οι δημιουργοί της θεωρίας των δύο άκρων, προσπαθούσαν να βάλουν τις βάσεις για τη δημιουργία κυβερνητικού συνασπισμού με την ακροδεξία ΝΔ του Σαμαράς και τους σοβαρότερους ναζί της Χρυσής Αυγής.


Kλειστό μετρό και φασιστερά





Ο πιό άνετος και κουλ παρουσιαστής του ΣΚΑΪ παραπληροφορεί σχετικά με πιθανό κλείσιμο του μετρό Συντάγματος κατα τη διάρκεια της συγκέντρωσης των #menoumeevropi. Προφανώς ξεχνά ότι το μετρό ήταν κλειστό από το 2011 όποτε γινόταν κάποια διαδήλωση, και την παράδοση αυτή σταμάτησαν οι συριζαίοι με την εκλογή τους.


Βάστα γερά ΔΝΤ





Ξανά ο Μπάμπης ο σουγιάς λοιπόν, εύχεται το ΔΝΤ να κρατήσει γερά απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση, γιατί αν γίνουν αυτά που λέει θα γυρίσουμε τη χώρα 20 χρόνια πίσω. Άντε τώρα να γυρίσουμε τόσο πίσω και να έχουμε συσσίτια, ανεργία, αυτοκτονίες κτλ. Καλύτερα 2015!


Αμερόληπτη Δημοσιογραφία


χωρίς σχόλια


Αλαφούζος και ζώδια




Tα τσακάλια του ΣΚΑΪ είχαν καταλάβει από νωρίς ότι η εκστρατεία υπέρ του ναι δεν έπιανε τόπο. Σκέφτηκαν λοιπόν, ότι μόνο με τους δαπίτες και τους νεοφιλελέδες δε πάνε πουθενά; Eπόμενο target group, θείτσες και νοικοκυρές. Vamos!


Φορολογία και Media




Μπορεί η παραπάνω "αλήθεια" να απέχει λίγο απ' την πραγματικότητα, και λέγοντας λίγο εννοώ 2.120.672,51 €, αλλά δε σκότωσαν και κανέναν άνθρωπο. 

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια