Πριν το Sakis υπήρχαν και άλλοι.

By P.CARDAN - 7/02/2015


Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ αγόρασε υπολογιστή! Επιπλέον αγόρασε και πολιτική συνείδηση ή του την έκανε δώρο, η φίλη του η Μαριάννα. Το πάλαι ποτέ πόπ είδωλο, έκοψε τις  μπούκλες του, έσπασε τα δεσμά του Ηλία Ψινάκη, έγινε οικογενειάρχης, παίζει γκόλφ, ερμηνεύει Ευριπίδη, Θεοδωράκη και Ελύτη και παίρνει βραβεία για τις μαγευτικές του ερμηνείες. Ελβετικός σουγιάς όχι μαλακίες. Για τα λεφτά; ΌΧΙ. Με τη ψυχή του, κυρία μουΤο ιερό αυτό τέρας που όρισε την ΤΕΧΝΗ στον αιώνα μας, δέχτηκε σκληρή κριτική και χλευασμό, αλλά όχι δεν είναι μόνος του. Θα έχει παρέα στο γιαούρτωμα.


Ορίστε το μανιφέστο του διάσημου σέφ ιταλικής κουζίνας






Και η πρώτη προκύρηξη






Οι σύντροφοι του Sakis


1. Νίκος Ορφανός



Ο ηθοποιός που είχε παίξει τον τέτοιο, σε αυτό το σήριαλ, αποφάσισε τις υπέροχες ιδέες του που τις μοιραζόταν με τους φίλους του, να τις μοιράζεται στο protagon. Και επειδή έδειξε στο αφεντικό καλή συμπεριφορά πηρε προαγωγή. Πλέον τον συναντάς Αμαλίας και Σοφίας γωνία όντας βουλευτής με το Ποτάμι. 

Ατάκα για γιαούρτωμα: Δεν μπορεί να εξαρτάται η εισροή (μεταναστών/προσφύγων) από το πως πηγαίνουν οι εμπόλεμες ζώνες. Όρσε ΜΑΛΑΚΑ!






2. Γιώργος Γιαννόπουλος





Ο αιωνόβιος κλαρινογαμπρός συμμετείχε μαζί με τον Sakis, στην ιστορική πλέον συναυλία του Άξιον Εστί στη Νέα Σμύρνη, που το Wall της κλάνει μια μάντρα. Ζει μια δεύτερη εφηβεία, οδηγάει πιωμένος ξημερώματα και αν πετύχει κανέναν πούτσα του. Μια μέρα που άραζε και τα 'ξυνε, είπε να δοκιμάσει την τύχη του στις βουλευτικές εκλογές, με το Ποτάμι μπας και βρει γκόμενα. Απέτυχε βέβαια(αυτό έλειπε!) αλλά σιγά μη πτοηθεί ο Γιαννόπουλος, ένα κεφαλοκλείδωμα στον Ορφανό(αυτός απο πάνω) που είναι φλώρος και πέφτει με ενα hit. Το αλάνι που ακούει στο όνομα Γιαννόπουλος έχει καθαρό κούτελο, μπέσα και είναι γνωστός για τις κολοτούμπες του(για αυτό συνεργάστηκε με τον Sakis) δεν είναι κανένας πρωτάρης, είναι η τρίτη του μεταγραφή, στο παρελθόν διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης με συνδυασμό του Πασοκ και πριν καταλήξει στο Ποτάμι έκανε ένα πέρασμα σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Μεσσήνη με συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας! 

Ατάκα για γιαούρτωμα: Είναι για μενα αδιανόητο, όχι για μενα για το κίνημα μας να μιλάμε εν έτη 2015 για δεξιά και αριστερά...εμείς εδω θα δουλέψουμε με τους άξιους καταλάβατε; Πάρε λοιπόν τους άξιους και χορέψτε τον χορό του Ζαλόγγου. ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!


 




3. Ρένος Χαραλαμπίδης




Έκλασαν ο Jim Jarmusch και ο Wong Kar Wai και βγήκε ο μεγάλος auteur που ακουει στο όνομα Ρένος. Ο μεγάλος αυτός auteur, που κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει την τόσο δυσνόητη μανιέρα του Johnny Depp και την οικιοποιήθηκε χωρίς καμία δυσκολία, είπε σε άπταιστα κουλτουριάρικα(μόνο με αυτή τη γλώσσα επικοινωνεί) ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς. Τέλος, μπορούμε να πούμε οτι την εκπομπή του στη μακαρίτισσα τη ΝΕΡΙΤ την πήρε με την αξία του.


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ!


 






4. Γιώργος Πετρόχειλος









Ο ηθοποιός σύμβολο των 80s, εκείνος που δίδαξε πως χορεύεται η πάνκ, και που έδειξε τον δρόμο για την αλήθεια, ανακάλυψε μια άλλη της εκδοχή και τη μοιράζεται απλόχερα.  


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
  

 ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!




  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια