H ελπίδα έφυγε

By Insomniac - 7/13/2015



Σήμερα τελείωσε το όμορφο παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ. 169 ημέρες μετά τις εκλογές έπεσαν οι υπογραφές στο νέο μνημόνιο. Νέα μέτρα, περικοπές, ύφεση. Το ίδιο σκηνικό που ζούμε τα τελευταία 5 χρόνια. 

Ο Τσίπρας θα μείνει στην ιστορία ως ο μεγάλος ψεύτης της μνημονιακής Ελλάδας. 

Ο τύπος που βγήκε στην πλατεία Συντάγματος, σε μια από τις ιστορικότερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών και είπε όλα αυτά τα όμορφα λόγια, περί δημοκρατίας, περί αξιοπρέπειας, περί προκοπής, έβαλε την υπογραφή του στην αργή και βασανιστική δολοφονία του λαού.

Τα κανάλια ανακουφισμένα πλέον, δίνουν συγχαρητήρια που ο Αλέξης, έγινε επιτέλους "ηγέτης" και πήρε τη πολιτική ευθύνη. Ο Άρης Πορτοσάλτε, ο Άδωνις, η Φώφη, ο Βαγγέλας, βάζουν πλάτη! 

Όλο το παλιό διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό τρίβει τα χέρια του. 

Μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν οι διεργασίες για το διωγμό των διαφωνούντων και κυρίως της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ήδη, πρωί πρωί, ο γλοιώδης Φίλης βγήκε στο MEGA και υποστήριξε οτι "οι επιλογές της Προεδρου της Βουλής ευθυγραμμίζονται με αυτές τις Χρυσής Αυγής". 

Μην απορείς! Είναι το παιχνίδι των δύο άκρων, απλά πλέον παίζεται από τους πρόθυμους της νέας σοσιαλδημοκρατίας.

Το πρόβλημα είναι κανείς δε μιλά για τις προοπτικές της Ελλάδας, με αυτή τη συμφωνία. Δηλαδή η λιτότητα, που τόσα χρόνια ακούμε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πως είναι καταστροφική, σήμερα είναι απλά αναγκαία; Για ποιόν;

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια