Άλλη μια κανονική μέρα

By Insomniac - 6/30/2015





Έμεινα κλεισμένος σπίτι για δύο ημέρες κολλημένος στην οθόνη του υπολογιστή με την τηλεόραση να παίζει δυνατά κάπου στο βάθος. Πάνω κάτω τις αρχικές, facebook, twitter, με τα ενημερωτικά site να εναλλάσονται το ένα με το άλλο με ταχύτατους ρυθμούς και με το κεφάλι μου να κοντεύει να σπάσει με τον τεράστιο όγκο αντικρουόμενων (συνήθως) πληροφοριών.

Παρακολουθώντας τα δελτία των 8 και συγκεκριμένα του MEGA διαπίστωσα ότι τελικά το όριο ανάληψης των 60 ευρώ ήταν ψέμα. Γιατί; Μα προφανώς γιατί έχουμε έλλειψη σε χαρτονομίσματα των 20 ευρώ. Είναι τρομερό το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει αυτό το κανάλι για να εκβιάσει υπέρ του ΝΑΙ.

Σήμερα το πρωί ξύπνησα για να διαπιστώσω ότι ο Σόιμπλε δήλωσε πως η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ ακόμα και αν το αποτέλεσμα είναι το ΟΧΙ. Και όλη αυτή η τρομοκρατία περί διακοπής των διαπραγματεύσεων από Γιούνκερ, Σουλτς και Γκάμπριελ που αποσκοπούσε; Έπαιζαν τα ρέστα τους;

Όταν πλέον ήρθε η ώρα να βγω απ' το σπίτι και να κινηθώ προς την πλατεία Συντάγματος η ψυχολογία μου άλλαξε. 

Κόσμος πηγαινοερχόταν, παιδιά έπαιζαν στη γειτονιά, άλλοι έπιναν τον καφέ τους και συζητούσαν, τα αυτοκίνητα ειχαν καύσιμα για να κινηθούν, οι ουρές στα ΑΤΜ έχουν μικρύνει, τα ράφια των σούπερ-μάρκετ ήταν γεμάτα, οι άστεγοι στις συνηθισμένες τους θέσεις, το μετρό έκανε ένα λεπτό να έρθει και μύριζε ιδρώτα, ο κόσμος στο Σύνταγμα ήταν ενθουσιασμένος που επιτέλους μπορεί να πάρει την τύχη του στα χέρια του.

Μια κανονική μέρα! ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕΡΑ!

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια