Ποιός είναι τελικά ο Θάνoς Τζήμερος;

By Insomniac - 6/25/2015



Θάνος Τζήμερος! Αυτός που φτύνοντας δύο ρίμες σε επαρχιακό κανάλι περιορισμένης εμβέλειας μπορεί να θάψει ζωντανούς όλους του πολιτικούς του αντιπάλους. Ναι, είναι αυτός ο σκληρός καριόλης που με ένα του tweet, προκαλεί τριγμούς σε όλο το πολιτικό οικοδόμημα της μεταπολίτευσης. Ο Θάνος Τζήμερος aka Many Faced God είναι η πιο γαμάτη-εξελιγμένη έκδοση πολιτικού που έχει παρουσιάσει η Ελλάδα μετά το Γιωργο Πεταλωτή και τη Φωτεινή Πιπιλή (χικς). Ποιός είναι όμως ο Θάνος; Τι κρύβεται πίσω απ' αυτό τον Terminator9000 της πολιτικής; ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ; Ας ακολουθήσουμε το μίτο της Αριάδνης, μελετώντας προσεκτικά τις δημόσιες τοποθετήσεις του στα social media, για να ανακαλύψουμε ποιά είναι αυτά τα σκιλλs που τον κάνουν να ξεχωρίζει.





Αποφασιστικότητα





Κάποιοι από εσάς που διαβάζετε το άρθρο πιθανώς θεωρείτε το Νίκο Δένδια, τον πιο αυταρχικό υπουργό ΠΡΟΠΟ που έχει περάσει απ' τα έδρανα της κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια. Πιθανώς να είναι, αλλά μέχρι πότε; Μα προφανώς μέχρι να έρθει η ώρα του Θάνου Τζήμερου να σώσει τη ρημάδα αυτή χώρα. 

Ως πότε μπάχαλοι και λοιπά ταραχοποιά στοιχεία θα καταστρέφουν την εικόνα της χώρα στο εξωτερικό; Ως πότε οι καταστηματάρχες του κέντρου θα έρχονται αντιμέτωποι με τους κλειστούς δρόμους; Ως πότε πολιτικοί οραματιστές όπως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος (43 χρόνια πριν) θα έρχονται αντιμέτωποι με το άσυλο ανομίας των ελληνικών πανεπιστημίων; Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε μαζί με το Θάνο, "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ"




Αντισυμβατικός λόγος






Ο Θάναρος γράφει στα παπάρια του την πολιτική ορθότητα και ξεχύνεται σαν γνήσιο πρωτόγονο αγρίμι στη ζούγκλα της αστικής δημοκρατίας. Χτύπημα κάτω απ' τη μέση και ο αντίπαλος βγαίνει νοκ άουτ! Γλώσσα απλή και κατανοητή ακόμα και στον τελευταίο τσομπάνη οπαδό της "κοινής λογικής".  

Είναι φιλοευρωπαίος και θατσερικός όμως με δε πίνει τσάι με το μικρό δαχτυλάκι σηκωμένο. Εκπαιδευμένος από μοναχούς Σαολίν, μεγαλωμένος αποκλειστικά με χυμό γκότζι μπέρι, (αγορασμένο απ' την ελεύθερη αγορά του Θιβέτ) είναι ικανός να προκαλέσει συνθλιψη θώρακα μόνο με τη σκέψη.





Ανάλυση του αντιπάλου






Χρόνια διαλογισμού και γιόγκα έχουν μετατρέψει αυτό το μεγάλο πολιτικό άντρα σε κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Είναι μια νέα ανώτερη κατηγορία στην ιεραρχία διανόησης του 21ου αιώνα. Μια νέα κατηγορία η οποία δεν πιστοποιείται με πτυχία πανεπιστημίων και είναι λογικό, αφού ο Θάνος της καρδιάς μας δεν έχει βγάλει πανεπιστήμιο.

Τα σεμινάρια "Πως να γίνετε καλός πωλητής" και "Κατάλαβε τι θέλουν οι γυναίκες" που έχει παρακολουθήσει τον έχουν πραγματικά βοηθήσει να αναπτύξει αντανακλαστικά και αντίληψη απαραίτητα για κάθε πολιτικό που θέλει να μείνει στην ιστορία, ως αυτός που ξεχώρισε.




Αίσθηση του χιούμορ






Πριν την ίδρυση της "Δημιουργία Ξανά" ήταν admin και owner στο filaki.gr. Μόνιμος θαμώνας στον τοίχο της Mikaelaς Zormpa μαζί με τον Αύγουστο Κορτώ. 

Αγαπημένη κατηγορία ανέκδοτων είναι τα Πλούσιοι vs Φτωχοί και τα Βόρεια Κορεά vs Δυτικός Κόσμος.
(Η ώρα έχει λεπτά, ενώ ο φτωχός δεν έχει.)



Όραμα






Τι είναι ένας ηγέτης χωρίς όραμα; Ένας ηγέτης που δε βλέπει τουλάχιστον 20 χρόνια μπροστά; Μπορεί οι βάρβαροι απολίτιστοι Έλληνες να μην έχουν καταλάβει ακόμα την αξία του. Μπορεί το '14 να πήρε μόνο 0,94% στις ευρωεκλογές όμως οι άνθρωποι με μεράκι και προτάσεις δε χάνονται τόσο εύκολα. 

Ο Θάνος τον τελευταίο χρόνο έχει αναλάβει ρόλο σχολιαστή στα social media και οι πολύτιμες συμβουλές και παρατηρήσεις του έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα.




το μόνο σίγουρο είναι, ότι ο Θάνος της καρδιάς μας,
θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.
je suis neofilele

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια