Τρομοκρατία από την Κομισιόν

By Insomniac - 6/29/2015



H Kομισιόν ξεκινάει την εκστρατεία τρόμου. Με το ευρώ να πέφτει σημαντικά στις ασιατικές αγορές και να σημειώνει χαμηλό μήνα στο 1,0990 δολάριο, όλοι είναι έτοιμοι να παρέμβουν στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας, εκβιάζοντας τους πολίτες, ώστε να απομακρυνθεί φόβος του "ΟΧΙ".

Σύμφωνα με τον Ευρωπαίο επίτροπο Γκίντερ, είναι πιθανό να χρειαστεί παρέμβαση της Κομισιόν μετά την Τετάρτη για να αποφευχθεί η ανθρωπιστική κρίση. Ξαφνικά δηλαδή την ενεργοποίηση των Capital Controls, με ημερίσιο όριο αναλήψης 60 ευρώ από κάθε κάρτα, απεριόριστο e-banking, κανονική πληρωμή μισθών και συντάξεων, η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ σοβαρό κίνδυνο. Την είδηση προφανώς αναπαράγουν άκριτα τα ελληνικά media προκαλώντας πανικό.

Επίσης σε λίγες ώρες αναμένεται το διάγγελμα του κ. Γιούνκερ προς τον ελληνικό λαό. Ποτάμι-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, περιμένουν με ανυπομονησία το πρόεδρο της Κομισιόν να τους βγάλει απ' τη δύσκολη θέση, ανατρέποντας το κλίμα που υπάρχει στη χώρα. Ο κ. Γιούνκερ ήδη έχει δείξει σημάδια απ' τη στρατηγική που θα ακολουθήσει. Προφανώς θα προσπαθήσει να στριμώξει την ελληνική κυβέρνηση, λέγοντας ότι το κείμενο-τελεσίγραφο που τους δώθηκε, δεν ήταν τελικό. Θα πρέπει όμως να μας εξηγήσει ότι αν ισχύουν τα λεγόμενά του, τότε που αποσκοπούσε το "Game is Over" του κ. Τουσκ, όταν οι διαπραγματεύσεις έδειχναν να ναυαγούν.



Η αλήθεια για την "ανθρωπιστική κρίση" που έρχεται σύμφωνα με την Κομισιόν



O Διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ δήλωσε:

  • Τα διυλιστήρια των EΛΠΕ λειτουργούν κανονικά εξασφαλίζοντας πλήρως τις ανάγκες τις αγοράς.
  • Τα EΛΠΕ διατηρούν αποθέματα καυσίμων για πολλούς μήνες.
  • Είναι εξασφαλισμένη και η περαιτέρω προμήθεια των διυλιστηρίων μας με «αργό πετρέλαιο»
  • Τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ και ΒΡ λειτουργούν κανονικά με απόλυτα εξασφαλισμένη την τροφοδοσία τους.
  • Οι πελάτες των πρατηρίων δύνανται, όπως πάντα, να εξυπηρετηθούν πληρώνοντας με κάθε νόμιμο τρόπο (μετρητά, κάρτες κλπ). Οτιδήποτε άλλο, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και εξυπηρετεί σκοπιμότητες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΠΑΣΕΓΕΣ, το ποσοστό αυτάρκειας της χώρας σε μια σειρά από βασικά αγροτικά-διατροφικά προϊόντα αγγίζει το 95%.

#αλλημιαμέραπέρασε
#ζήτωητρομοκρατία


Η αλήθεια για την ανθρωπιστική κρίση: http://info-war.gr/

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια