Aπόβαση στο χωριό | Survival Kit Pt. 1

By P.CARDAN - 6/21/2015




Σε έχουν πρήξει γονείς, γιαγιάδες, παππούδες να πας για κανά 10ήμερο στο ανύπαρκτο στον χάρτη χωριό; Πούτσα σου έρχεται το Twin Peaks. (Και όχι μόνο)
Αν είσαι καραγκιόζης τοπικιστής και σου θίξαμε το κολοχώρι, θα κάνουμε ένα stop για πάρτη σου και θα επιστρέψουμε στην πορεία μας σύντομα.                         
 

                                   


ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
 
Αντίκα χωρίς τηλεκοντρόλ που έχει δείξει στα νιάτα της την προσελήνωση και πιάνει μόνο ΕΡΤ #ertopen#roufa#to#kavli#mwri#nerit και όταν έχει κέφια Mega, ALPHA ή MEGA, Alpha δεν ξέρω ποιο γράφεται με Caps.




ΚΡΕΒΑΤΙ-Α

Ανοίγω παλιά βαθιά πληγή το ξέρω αλλά τι να κάνω; Απάντηση φυσιολογική εδώ δεν υπάρχει καναπές, ντιβάνι, στο ίδιο με τα αδέρφια σου, με τους γονείς σου, με τον παππού-γιαγιά(μόλις έχει γυρίσει απο τα ζώα και μπάνιο ούτε κατά διάνοια).



 INTERNET

 Πάμε παρακάτω.



 ΠΑΡΑΛΙΑ

Σαραντάλεπτο με το αμάξι. (Προσοχή! Αν το αμάξι δεν έχει ερκοντίσιο, καλύτερα μην ανοίξεις το παράθυρο μέχρι κάτω γιατί στα επόμενα λεπτά θα μοιράζεσαι το πίσω κάθισμα με ένα μελίσσι και και τρεις μπάμπουρες)


      
    ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ

    Υπόδειγμα παρακμιακού καφενείου, μπροστά στο οποίο το Τηνιακό είναι 5 αστέρων. Να τονίσουμε εδώ ότι τα ποτήρια πλένονται αποκλειστικά με νερό και το πιο extreme ρόφημα που προσφέρεται είναι τσίπουρο σε πλαστικό μπουκάλι Αύρα (χωρίς την ετικέτα).


         
        ΠΑΡΕΑ

         Έστω πως υπάρχει. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι συνθήκες θα τους έκανες παρέα; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ 




         ΟΝΟΜΑ

        Έσκυψες το κεφάλι; Γελάς; Έλα μη ντρέπεσαι πες και συ το όνομα της κοντινότερης μεγάλης πόλης. ΜΑΛΑΚΑ!


          



        Ευχαριστημένος; Λοιπόν ας επιστρέψουμε στα δικά μας. 
        Πάρε λάπτοπ, tablet, στικάκια, εξωτερκούς σκληρούς ή οτι σκατά έχεις που να σχετίζεται με τεχνολογία. Αν δέν συγνώμη αλλά την πούτσησες. Όμως δεν σου κόβω τα φτερά, υπάρχουν και άλλες λυσεις.

         

        ΣΕΙΡΕΣ

        Κατέβασε ότι δεν έχεις δει, ή καλύτερα δες Twin Peaks, ή αν σκοπεύεις να μείνεις στο κωλοχώρι σου πάνω από 10 ημέρες, περίμενε το επόμενο ποστ μου για να σε καθοδηγήσω λεπτομερώς στο θέμα σειρά!








        TWIN PEAKS
         
        Στην αρχή της τελευταίας δεκαετίας του 20ου αιώνα, έγινε το μπάμ και γαμήθηκε το σύμπαν όλο. Το Twin Peaks το οποίο είναι ο μπαμπάς της κάθε σειράς που βλέπεις και μένεις μαλάκας, κάνεις για αυτές πολύωρες συζητήσεις για το τι συνέβη, ποιος ψόφησε, ποιος θα ψοφήσει, και εν τέλει σε κάνει να λές πως η αμερικάνικη τηλεόραση γαμεί τον αμερικάνικο κινηματόγραφο. Δημιούργημα του David Lynch, του τύπου που αποφάσισε να μας σκαλίσει τις πιο άρρωστες πλευρές του εαυτού μας, με τον πιο όμορφο τρόπο. Σε μια φαινομενικά φιλήσυχη και συνηθισμένη πόλη, μια κοπέλα βρίσκεται νεκρή και η τοπική αστυνομία ζητάει βοήθεια από το FBI. Σύνολο 30 επεισόδια, 8 ο πρώτος κύκλος και 22 ο δεύτερος. Τώρα θα μου πείς γιατί να δω μια σειρά του 90; Σου βάζω δύσκολα το ξέρω, αλλά ανακοινώθηκε πως θα βγούν 18 επεισόδια το 2016, σίγουρα θα τη πάρει το μάτι σου όμως θα φάς το καυλί όταν μάθεις πως είναι τρίτος κύκλος, οπότε μόλις σε έβγαλα από τη δύσκολη θέση.



        Συνεχίζεται...      

                                                                      

        • Share:

        You Might Also Like

        0 σχόλια